I. helyezett – alkotó: Nádas Gábor
Ital neve: TÁLTOS
Összetevők: Pannonhalmi törkölypálinka 3,5 cl, Zöld diólikőr 1 cl, Bols apricot 0,5 cl, Extra dry vermut 2 cl.
Díszítés: Zöld dió
II. helyezett – alkotó: Kiss Szécsényi Antal
Ital neve: ITTHON...
Összetevők: Göcseji körtepálinka 3 cl, Bussai Esküvé száraz minőségi fehérbor 2 cl, Bodzavirágszörp 2,75 cl, Frissen facsart citromlé 1 dash, Friss zöldalmalé 1,5 cl.
Díszítés: Körte, bazsalikom, citrompermet
III. helyezett – alkotó: Keresztes Ferenc
Ital neve: HUNGARY-PLUM
Összetevők: Szatmári szilvapálinka 3 cl, Aperol 2 cl, Chambord 1,8 cl, Rosso vermut 0,2 cl.
Díszítés: Szilvalekvár, füge, narancs, molekuláris kaviárgolyó.