HTML

Minden ami pálinka...

Pálinkás hírek, események, rendezvények. A pálinka története, fogyasztási kultúrája, fajtái, főzési eljárások. Minőségi pálinkák tesztjei. Szubjektív vélemények és beszámolók.

Utolsó hozzászólások

Pálinkafogyasztási kultúra - középfokon...

2009.12.08. 18:55 pálinkabarát

Magyar Superbrand lett az Agárdi Pálinka

Címkék: hírek

A 2009-es év csúcsmárkáit, valamint az új Superbrands kiadványokat mutatták be a Hotel Intercontinental Budapestben. A Magyarország legnevesebb márkaszakembereiből álló bizottságok idén is több ezer vezető márka közül választották ki a 2009-es év üzleti és fogyasztói szupermárkáit.
A zártkörű eseményen a díjak átadása mellett bemutatták az elsődleges márkaszakmai referenciának tekintett Superbrands 2009 kiadványokat, amelyek áttekintést adnak Magyarország vezető üzleti és fogyasztói márkáiról, bemutatják a márkák erejét, történetét és sikerük titkát. Mindemellett kihirdették az ismered.hu weboldalon futó, nyereményjátékkal is egybekötött szavazás eredményeit, így a szakmai zsűri véleménye mellett fény derült a széles publikum kedvenc márkájára, úti céljára és személyiségére is. − Büszkék vagyunk arra, hogy a Magyarországon immár öt éve létező Superbrands státusz mára a márkaépítés igazodási pontjává vált – hangsúlyozta megnyitójában Wiszkidenszky András, a Superbrands Magyarország igazgatója. A Superbrands program legfőbb értéke, hogy a széles közönséget megismerteti a legkiválóbb márkákkal, illetve a márkatudatos fogyasztói döntések jelentőségével. A szervezők ezért az eseménnyel egy időben nagyszabású kampányt indítottak a magyarországi szupermárkák népszerűsítésére. A beszélünk! szlogennel futó kampány kreatívját a B&P Brandaktív csapata készítette, és a közterületen, valamint a sajtóban is gyakran lehet majd a hirdetéssel találkozni december elejétől, három hónapon keresztül. Az idei esztendőben az Agárdi Pálinka és a Magyar Turizmus is bekerült a magyarországi Superbrand-ek közé.

www.vendeg.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palinkabarat.blog.hu/api/trackback/id/tr661582098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása