HTML

Minden ami pálinka...

Pálinkás hírek, események, rendezvények. A pálinka története, fogyasztási kultúrája, fajtái, főzési eljárások. Minőségi pálinkák tesztjei. Szubjektív vélemények és beszámolók.

Utolsó hozzászólások

Pálinkafogyasztási kultúra - középfokon...

2010.11.19. 09:31 pálinkabarát

III. Szent Miklós Pálinka Ünnep december 03-06-án

Címkék: fesztivál program

Budapest, Vajdahunyadvár
2010. december 03-06.

Harmadszor rendezik meg a Szent Miklós Pálinka Ünnepet december 6-hoz kötődően. 2007 óta Szent Miklós Napja egyben a Magyar Pálinka Napja, hiszen Szent Miklós a pálinkások védőszentje is.
 
A Szent Miklós Pálinka Ünnep fő mozzanataként Magyarország legjobb pálinkáit fogadja a Magyar Mezőgazdasági Múzeum, s ezzel a Gyulán megrendezett Magyar Országos Pálinka, Nemzetközi Gyümölcspárlat Verseny eredménye alapján Magyarország Legjobb Pálinkája címet elnyert párlatok gyarapítják megőrzendő nemzeti kincseink sorát.
 
A négynapos eseményen kiállítók sokasága várja látogatóinkat. Bemutatkoznak Magyarország pálinkás cégei, akiknél természetesen mód nyílik kóstolásra és vásárlásra egyaránt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palinkabarat.blog.hu/api/trackback/id/tr12451304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása