HTML

Minden ami pálinka...

Pálinkás hírek, események, rendezvények. A pálinka története, fogyasztási kultúrája, fajtái, főzési eljárások. Minőségi pálinkák tesztjei. Szubjektív vélemények és beszámolók.

Utolsó hozzászólások

Pálinkafogyasztási kultúra - középfokon...

2010.11.17. 09:34 pálinkabarát

A Pajor Pálinka a Kecskemét SE kézilabdacsapatának névadó szponzora

Címkék: hírek

Egész biztosan jó napot zár a kecskeméti klub pénteken: a kosarasok sajtótájékoztatója után is maradt bejelenteni való a Messzi István Sportcsarnokban, igaz, a 10 órakor kezdődő második sajtótájékoztatónak már a kézilabdások örülhettek: névadó szponzor érkezett a csapathoz.


A pénteken megkötött és aláírt megállapodás értelmében péntektől Pajor Pálinka Kecskeméti KSE néven szerepel a kecskemétiek kézilabdacsapata. A kecskeméti pálinka manufaktúra vezérigazgatója, Pajor Jenő elmondta, nagyon örül, hogy támogathatja városi sportot, ezen belül a kézilabdásokat. – Ahogy figyeltem, nagyon jó eredményeket értek el eddig a kézisek, remélem, hogy ez így folytatódik – összegzett röviden a cégvezető, majd hozzátette, egyelőre egyéves megállapodást kötöttek, így a 2010/2011-es szezonban Pajor Pálinka Kecskeméti KSE néven szerepelnek a kézisek.

- Nagy segítség ez a támogatás a csapat számára. Ez a mi utunknak, harcunknak az első lépése. Végre van egy névadó szponzorunk és már nem magányos névként szerepelünk a bajnokságban. Szeretnénk, ha hosszútávú együttműködés alakuljon ki a csapat és a szponzor között – nyilatkozta a kézilabdások szakmai vezetője, Avar György, aki szerint ezzel a támogatással nem változik a csapat célja, továbbra is a biztos bennmaradásért küzdenek, amit elérhetőnek tart a szakmai igazgató.

- Szeretnénk megköszönni a támogatást, ami előre fogja vinni a kecskeméti kézilabda ügyét – kezdte a szerződés aláírása után a klub ügyvezető igazgatója, Feyér Zoltán. – Nem árulok el nagy titkot vele, ha azt mondom, hogy – nemcsak Kecskeméten – nagyon nehéz idők járnak a sportszponzorációra. Külön öröm számomra, hogy helyi vállalkozó személyében sikerült megtalálni a támogatót, ezért is szeretném külön kiemelni a Pajor Pálinka elhivatottságát. Látjuk, hogy elindult egy folyamat, ami pozitív irányban halad a kézilabdacsapatnál. Ebben az évben egy új koncepció mentén egy új csapat kezdett kialakulni, amihez továbbra is várjuk támogatók jelentkezését – összegzett Feyér Zoltán.

(www.kecskemetitv.hu)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://palinkabarat.blog.hu/api/trackback/id/tr22451175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sompalinka · http://sompalinka.blog.hu/ 2010.11.17. 19:09:21

Bízom benne, hogy a minőség egymásra talált!
süti beállítások módosítása